Nieuws

Groot nieuws!

De beste wensen voor 2023! Wij beginnen het nieuwe jaar met mooi nieuws. Na vijf jaar versterken we ons team met uitvaartplanner Rianne Stork. We kijken er enorm naar uit om samen met Rianne nog meer persoonlijke aandacht te bieden om een afscheid op geheel eigen wijze vorm te geven.

Maak kennis met Rianne
Rianne woont in Ouderkerk en was de afgelopen 15 jaar verantwoordelijk voor de exploitatie van de Amstelstroom. “In mijn tijd bij de Amstelstroom heb ik veel condoleances en uitvaarten verzorgd. Daar zag ik hoe je als uitvaartbegeleider met persoonlijke aandacht echt het verschil kunt maken. De aanpak van Beja en Tiba spreekt me dan ook enorm aan. Een afscheid is nooit standaard, maar altijd heel persoonlijk. Daar wil ik graag aan bijdragen”, vertelt Rianne.

Vijf jaar De Ronde Uitvaart
Beja en Tiba begonnen De Ronde Uitvaart vijf jaar geleden. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een gevestigde naam in Ouderkerk en omgeving. “Aandacht voor afscheid staat centraal in alles wat we doen. Geen vraag of verzoek is ons te gek en we doen met liefde een stap extra. We merken dat mensen dat erg waarderen. Met de komst van Rianne kunnen we nog meer persoonlijke aandacht geven. Ze deelt onze visie en gaat rustig en weloverwogen te werk. Een aanwinst voor ons team”, vertellen Beja en Tiba.