Reviews

Onze opdrachtgevers delen hun ervaringen met De Ronde Uitvaart

Untitled (200 × 200 px) (200 × 50 px)
januari 2024
Untitled (200 × 200 px) (200 × 50 px)

Lieve Beja en Rianne,


begin januari zaten we vanwege de ziekte van mijn man Hans in een enorm heftige periode. Na een zware strijd is Hans medio januari overleden.

Wat was ik blij dat mijn zus jullie had aanbevolen want dat idee voelde al meteen vertrouwd. Dit gevoel werd direct bevestigd op het moment dat Beja bij mij thuis kwam. Beja regelde dezelfde ochtend meteen alles wat er op dat moment geregeld moest worden. Dit alles op een zeer vriendelijke en rustige manier. De dagen erna vormden wij met Rianne en mijn zus Maaike een team, en hebben wij met z'n vieren alle voorbereidingen getroffen voor het afscheid van Hans. De manier van communiceren van Beja en Rianne heb ik als zeer duidelijk en prettig ervaren. Ook het feit dat ik mij 100% ontzorgd voelde was fantastisch.

 De uitvaart op Westerveld was precies zoals ik het voor ogen had. Alles was geweldig georganiseerd door Beja en Rianne, aan álle details hadden zij gedacht. De dagen na de plechtigheid werd ik bedolven onder reacties van genodigden. Enkele woorden uit die reacties zijn: 'zeer indrukwekkende dienst', 'prachtig afscheid van Hans', 'een zeer intense bijeenkomst met prachtige muziek'. De plechtigheid gaf een bijzonder beeld van wie Hans was, en velen lieten mij zelfs weten dat zij nog nooit zo'n mooie afscheidsdienst hebben meegemaakt.

Veel dank voor alles
KARI-ANNE VAN WIJK
januari 2024
Untitled (200 × 200 px) (200 × 50 px)
Wij zijn jullie oneindig dankbaar voor de liefdevolle én professionele begeleiding na het overlijden van onze vader. Niet alleen hebben jullie héél veel waardevolle kennis en ervaring in huis, ook jullie hartverwarmende betrokkenheid maakt De Ronde Uitvaart écht uniek. Met dank aan jullie inzet is het afscheid precies zo geworden zoals wij voor ogen hadden.
Koen en Nikki Smeets
oktober 2023
Untitled (200 × 200 px) (200 × 50 px)
Lieve Rianne en Tiba, un grand merci voor jullie. Het was een prachtige ceremonie vooral dankzij jullie. We voelden ons direct vanaf het begin gesteund en goed begeleid. We konden het ons niet beter wensen. De grote tevredenheid over de uitvaart, en de feedback daarover die ons van alle kanten bereikt, helpt erg met het verwerken. Ik benadruk nog eens hoe enorm tevreden we waren over jullie begeleiding, alles heel plezierig en geweldig meedenkend in onze stijl. We noemen jullie in gedachten 'de uitvaartparels'.
Saskia Backer
juli 2023
Untitled (200 × 200 px) (200 × 50 px)
Heel hartelijk dank voor alles. Het was een mooi afscheid en het was zeer prettig om dit met jullie te regelen. Jullie zijn geweldig. Succes!
Maura Renardel de Lavalette
mei 2023
Untitled (200 × 200 px) (200 × 50 px)
Beste Beja, Super bedankt voor jouw begeleiding bij de uitvaart van onze vader. Jouw oprechtheid, geduld, empathie, humor, no nonsense en daadkracht hebben wij als zeer plezierig ervaren! Hartelijke groet, Rianne, Nico, Patricia
Patricia Struik
oktober 2022
Untitled (200 × 200 px) (200 × 50 px)
Van begin tot het einde een goed gevoel bij de keuze van “De Ronde Uitvaart”. Heel betrokken, alles stond open, niets was moeilijk of vreemd. Het was een hele fijne steun in een moeilijke periode, dank je wel.
Toos Spronk
mei 2022
Untitled (200 × 200 px) (200 × 50 px)
Lieve Beja, Tiba (en Tessa), Wij hebben de twijfelachtige eer gehad om twee keer binnen drie maanden gebruik te maken van jullie geweldige uitvaartservice. Het was 3 maanden geleden bij onze vader al een warm bad waar we in terechtkwamen: jullie namen de tijd en ontzorgden ons volkomen. Aan alles werd gedacht en pa kreeg het afscheid wat hij verdiende. Vandaag afscheid nummer twee, ditmaal van onze moeder, wij hebben er bijna geen woorden voor hoe ook de voorbereidingen dit keer verliepen: professioneel maar toch veel oog voor ons als nabestaanden. Een liefdevol appje op Moederdag bijvoorbeeld, als je net je moeder hebt verloren doet zo veel goeds! Lieve lieve dames, beide keren is het afscheid van onze ouders zeer waardig en prachtig verlopen, wij zijn jullie eeuwig dankbaar.
Mirjam Mink
mei 2022
Untitled (200 × 200 px) (200 × 50 px)
Al voor de tweede keer hebben Beja en Tiba een uitvaart voor ons verzorgd. Hun persoonlijke benadering is zeer prettig en totaal anders dan een eerdere ervaring met een grote uitvaartverzorger. Zowel Beja als Tiba leven en denken met je mee en de manier waarop voelt al snel zeer vertrouwd. Ook stralen ze rust uit en geven je het gevoel dat alles goed komt. Zijn ze altijd bereikbaar voor welke vraag dan ook. Alles werd dan ook super goed geregeld en tot de laatste minuut voel je dat ze er voor je zijn. Beja en Tiba, nogmaals dank voor jullie steun en goede zorgen!
Marianne van Ruitenbeek
december 2021
Untitled (200 × 200 px) (200 × 50 px)
Geweldige ondersteuning bij het overlijden van onze moeder. No nonsens. Vooral meedenken en goede tips geven.
Ellen E. Wieringa
september 2021
Untitled (200 × 200 px) (200 × 50 px)
Beste Beja en Tiba, Dank jullie wel voor alle goede zorgen na het overlijden van Ans. Heel fijn hoe jullie met ons hebben meegedacht en bedankt voor de tip van een informeel samenzijn: het was echt prachtig zo! Veel liefs, Sonja en Sylvia
Sonja van Deursen en Sylvia van Breukelen
augustus 2021
Untitled (200 × 200 px) (200 × 50 px)
Beste Tiba en Beja, jullie bereidheid was een énorme uitkomst en verlichting in dat plotseling gebeuren. We hebben het allemaal als zeer prettig, persoonlijk en vooral ook soepeltjes ervaren! Complimenten hoor. Zo fijn dat wij met alle verschillende wensen bij jullie terecht konden. We zijn ook érg blij met alle foto’s die jullie ‘van de zijlijn’ nog genomen-gemaakt hebben. Een professioneel team zijn jullie.
Hélène Bergmans
april 2021
Untitled (200 × 200 px) (200 × 50 px)
We hebben Beja en Tiba als warm en betrokken ervaren. Ze maakten ons wegwijs in wat er mogelijk was waardoor we het afscheid op een heel persoonlijke manier vorm konden geven.
Rinneke Sikkel
april 2021
Untitled (200 × 200 px) (200 × 50 px)
Het afscheid van onze moeder, schoonmoeder en oma, is op een mooie en warme manier verlopen. Dat heeft ons veel goed gedaan. Beja en Tiba van de Ronde uitvaart hebben daar op een geweldige manier voor gezorgd. Vanaf het eerste moment na het overlijden zijn er twee mensen met warmte om ons heen komen staan om ons te helpen dit mooie en waardige afscheid te organiseren. Voor al onze wensen en ideeën over de uitvaart werden mogelijkheden en oplossingen gezocht. Er werd meegedacht en we zijn uitstekend begeleid bij alle stappen die gezet moesten worden en beslissingen die we moesten nemen. Beja en Tiba waren makkelijk en direct bereikbaar. De communicatie was goed en duidelijk. Ook het “zakelijk gedeelte” , offerte, afspraken en factuur, klopten tot in de puntjes. Hartelijk dank voor de persoonlijke en betrokken manier waarop jullie de uitvaart hebben geregeld. Hierdoor kijken wij met goede en warme gevoelens terug op deze voor ons moeilijke dag.
Kees Bosman
april 2021
Untitled (200 × 200 px) (200 × 50 px)
Uitvaart begeleiding op maat. Altijd bereikbaar. Zorgvuldig, betrouwbaar, transparant, denken in mogelijkheden en oplossingen die oprecht zijn en vooral bij onze familie passen.
Adri Leegwater
maart 2021
Untitled (200 × 200 px) (200 × 50 px)
Beja en Karen, een week geleden brachten we onze moeder naar haar laatste rustplaats. Jullie hulp en medeleven is hartverwarmend. Er zijn zoveel dingen te regelen in zo’n korte tijd en jullie hebben er voor gezorgd dat alles zonder problemen verliep. Heel hartelijk dank daarvoor. We zijn heel blij dat we met De Ronde Uitvaart in zee zijn gegaan.
Marianne Schwegler
januari 2020
Untitled (200 × 200 px) (200 × 50 px)
Beja en Tiba hebben op de beste manier mogelijk hun ding gedaan en ons geholpen in een moeilijk stukje van ons leven. Wij hopen dat jullie nog heel veel mensen kunnen helpen in een moeilijke tijd! Dankjulliewel!
Nino
december 2019
Untitled (200 × 200 px) (200 × 50 px)
Een half jaar gelden hebben wij, na overtuigende woorden van vrienden en bekenden, noodgedwongen gebruik gemaakt van de diensten van Beja en Tiba. Waarbij de keuze voor Beja en Tiba absoluut niet noodgedwongen is geweest, de gelegenheid helaas wel… Maar wat is het dan ontzettend fijn dat je het gevoel hebt dat je niet met een bedrijf te maken hebt, maar met mensen, warme mensen, die luisteren, voelen en met je meedenken. Alsof het bekenden zijn die je helpen en ondersteunen, in zeer moeilijke tijden, op een informele, doch zeer professionele wijze. Daarin schuilt klasse en wordt naar ons idee het verschil gemaakt. Het hele traject, van de kennismaking tot aan het afscheid en de afwikkeling, is niets anders dan liefdevol, respectvol en verzachtend gebleken. Onbetaalbaar. Dankzij Beja en Tiba is het afscheid van mijn man/vader/schoonvader en opa ontzettend mooi en waardevol geworden. En helemaal conform de wensen van alle betrokkenen! Dit maakt het verdriet er absoluut niet minder om, maar dankzij de Ronde Uitvaart, kunnen wij terugkijken op het best denkbare afscheid wat we ons hadden kunnen wensen. Beja en Tiba, voor mensen in verdriet en rouw zijn jullie goud waard!
Ans en Jurjen van Wel
december 2019
Untitled (200 × 200 px) (200 × 50 px)
Bea en Tiba hebben gezorgd dat wij afscheid hebben genomen van onze moeder (oma, schoonmama, zusje) op de manier die we voor ogen hadden, terwijl we zelf niet wisten wat we eigenlijk wilden! Een liefdevol gebaar, een arm waar nodig en precies datgene wat we nodig hadden op het juiste moment! Voor altijd in ons hart door deze bijzondere week!
Saskia van Pelt
oktober 2019
Untitled (200 × 200 px) (200 × 50 px)
In het organiseren van een uitvaart krijg je gelukkig niet heel veel ervaring. Daarom was de hulp van Beja en Tiba onmisbaar voor ons. Alles konden we ze vragen, niets was gek en tegelijkertijd hielden ze samen met ons in de gaten of het geheel er waardig en verzorgd uitzag. Mede dankzij de uitstekende begeleiding van de Ronde Uitvaart kunnen we terugkijken op een mooi afscheid van onze (schoon)moeder en oma. We zijn heel bij dat wij voor deze ‘kleine’ organisatie gekozen hebben. Hun motto; “Aandacht voor Afscheid”, maken zij waar. Van harte aanbevolen.
Petra van Balderen
augustus 2019
Untitled (200 × 200 px) (200 × 50 px)
De dames van de ronde uitvaart hebben ons heel fijn geholpen bij het verzorgen van de uitvaart van mijn vader. Geen moment zorgen over of alles wel goed geregeld werd want dat gebeurde gewoon. Heel fijn, want zelf, gelukkig, geen ervaring hiermee. Daarnaast ook nog met warmte en aandacht voor ons allemaal. Beja en Tiba zijn toppers.
Jeroen de Jong
februari 2019
Untitled (200 × 200 px) (200 × 50 px)
Vol mooie warme herinneringen en zeer tevreden, mede dankzij Beja en Tiba, kunnen we terug kijken op de uitvaart van onze vader. Rustig maar zeer adequaat werden steeds, dag voor dag, de beslissingen genomen die nodig waren om alles voor de plechtigheid te kunnen realiseren. Er was veel begrip, warmte en steun zonder dat het overdreven was. Precies zoals dit bij ons maar vooral ook bij onze vader paste. Onze vader heeft een prachtige uitvaart gehad. Tiba en Beja, dank jullie wel!
Sien van den Berg
januari 2019
Untitled (200 × 200 px) (200 × 50 px)
Na het overlijden van mijn moeder zijn we op een zachte en warme manier bij de hand genomen door Bea en Tiba. Er stond nergens enige tijdsdruk op, alles was mogelijk en ook op ieder moment. Het dagelijkse contact kort of lang gaf aan hoe betrokken ze waren. De Ronde Uitvaart heeft ervoor gezorgd dat we terug kunnen kijken op een mooie uitvaart waar mijn moeder intens blij mee zou zijn geweest.
Margriet Berger
april 2018
Untitled (200 × 200 px) (200 × 50 px)
Een uitvaart naar de “Menselijke Maat” door de Ronde Uitvaart. Voor alles is er een eerste keer, zo ook een uitvaart regelen en wel die van mijn vader. Wat wij wilden was een uitvaart in besloten kring en naar menselijke maat, want dat was wat mijn vader was. De Ronde Uitvaart paste dat precies in zoals wij dat zagen. Ook de hulp bij allerlei zaken waar je in eerste instantie niet aan denkt of over nagedacht hebt was van harte welkom. De Ronde Uitvaart nogmaals bedankt,
Ruud Vonk
januari 2018
Untitled (200 × 200 px) (200 × 50 px)
Op een hele prettige en respectvolle wijze hebben wij samen met Tiba en Beja een heel mooi afscheid van mijn vader kunnen realiseren. Alles net even anders, samen bedenken wat het beste bij mijn vader en ons als familie past. Alles bespreekbaar en transparant.
Anita Balvert
december 2017
Untitled (200 × 200 px) (200 × 50 px)
Al bij het eerste contact met de Ronde Uitvaart voelde het gelijk als vertrouwd aan. Wij hebben Tiba en Beja tijdens de gehele uitvaartregeling als zeer behulpzame en warme uitvaartondernemers ervaren. Het was voor hun de 1e keer dat ze met een plotseling verlies van een kind te maken kregen tijdens hun onderneming. Ze kregen hierdoor ook intensief contact met de school, wat het allemaal nog zwaarder maakte. Ze hebben ons als familie heel goed en liefdevol ondersteunt, zowel voor als na de crematieplechtigheid. Het was een hele organisatie, aangezien er bij nader inzien wel 500 mensen op de plechtigheid waren gekomen. Dus moesten ze alle zeilen bijzetten om ieder de plechtigheid zo goed als mogelijk bij te laten wonen. De crematieplechtigheid werd door aanwezigen als heel mooi ervaren. Tiba en Beja hebben ook fijne nazorg gegeven. Ze hebben goed contact gehouden, zijn nog een aantal keren langsgekomen en zelfs hulp voor ons gezocht. De financiële afwikkeling hebben zij pas later in alle rust en naar zeer tevredenheid afgehandeld. Ik raad ieder De Ronde Uitvaart aan die met goede zorg, liefde en persoonlijke betrokkenheid een uitvaart wil regelen, want het overlijden van een dierbare is al zwaar genoeg.
Christa van Houten
april 2018
Untitled (200 × 200 px) (200 × 50 px)
Ineens is het daar. Het moeilijkste moment in je leven. Een dierbaar persoon verliezen. Dan maak je een keuze. De Ronde Uitvaart werd mijn keuze. Vol verdriet en onmacht moet je ergens beginnen. Het vertrouwen en de rust die Bea en Tiba uitstraalden bij de eerste ontmoeting. De volgende ochtend hadden zij al een plan klaar. Wisten al wat er allemaal geregeld moest worden. Alleen lieten ze mij praten en luisterden ze heel goed. Al mijn wensen werden gerealiseerd. Stap voor stap kwam het moment van afscheid nemen dichterbij. Om het verdriet een plekje te kunnen geven moet het voor je gevoel perfect zijn. En dat was het. In de moeilijkste week waren zij er zo vaak, leefde intens mee maar waren altijd professioneel bezig om er een prachtig eerbetoon neer te zetten. “Twee dames” van De Ronde Uitvaart op de eerste dag, “twee vriendinnen” op de laatste dag. Als je dat gevoel in een week kan neer zetten, heb je het meer dan geweldig gedaan. Bea en Tiba bedankt.
Andrea Gelders
juni 2018
Untitled (200 × 200 px) (200 × 50 px)
Betrokken, aandachtig, vol zorg en daadkrachtig. Met hele goede herinneringen kijken wij terug op de uitvaart van onze vader. Beja en Tiba waren hierin onmisbaar. Met heel veel rust en eindeloos geduld lieten zij ons de ruimte om uit te vinden wat we wilden, wat hij gewild zou hebben. Daarbij hielden ze wel in de gaten dat we op tijd belangrijke beslissingen namen en dat we ook oog hadden voor zaken die op dat moment minder belangrijk voelden, maar waarvan zij wisten dat ze later belangrijk zouden blijken. De hele week, en ook erna, waren zij bereikbaar en dachten ze mee. Geen vraag was te gek, alles kon uitgezocht worden. We voelden (en voelen) ons begrepen, gehoord en gesteund. Een prachtige, persoonlijke, dierbare begeleiding die heel veel steun bracht. Dank jullie wel!
Femke Geijsel
februari 2018

SCHRIJF OOK EEN REVIEW

We waarderen het enorm als je een review schrijft. Klik op de button hieronder!